top of page

Piergiorgio Barreca

 

Comença la seva experiència professional a Gènova col·laborant amb diferents estudis d'arquitectura i enginyeria i posteriorment treballant per a grans empreses constructores.

Establert a Barcelona des de principis de 2003 segueix el seu creixement professional col·laborant inicialment amb una empresa italiana de reconeixement internacional amb seu a Barcelona, i posteriorment amplia la seva experiència en la direcció i coordinació d'obres treballant per a empreses d'interiorisme i construcció.

Al 2009 funda Studio Central Project i comença una nova aventura en solitari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giovanni D'Ambra

 

Arriba a Barcelona el 2006. Col·labora amb diveresas empreses adquirint experiències en el món de la decoració de l'interiorisme, al 2010 entra a formar part de l'equip de Studio Central Project. Després de diversos anys d'experiència i col-laboació directa amb Piergiorgio Barreca, coordinant les principals obres realitzades, l'any 2014 entra com a soci a la companyia. Actualment ocupa el càrrec de Director Tècnic.

 

 

 

Stefania Monaco

 

Co-fundadora de Studio Central Project . Per la seva trajectòria professional actualment està a càrrec del departament d'economia i finances de la companyia.

 

 

Iraís Valcárcel

Entra a formar part d'l'equip al 2012. Arquitecta col·labora en el desarrollo creatiu de diferents projectes. S'encarrega a més de el departament de compres i la imatge i comunicació de Studio Central Project.

 

Maravillas Lara Cabrejas

S'incorpora a l'equip de Studio Central Project a finals de 2016 desenvolupant tota la part administrativa de la companyia.

 

Raffaele Gagliardi 

Arquitecte s'incorpora a l'equip de Studio Central Project com a suport del nostre Departament de Projectes i realitzant la coordinació de diferents obres.

 

bottom of page